Det blir bäst så!

Värmen har hastat vidare och björken har redan lite gula löv. Sorgligt men nog så skönt med vardag och rutiner igen. ”Sommaren i Skeppsvik” har varit suverän där vi hyrt en stuga på en egen ö, och nu ska få uppleva stugsista. Kanhända blir stugan ”vår” i framtiden, men inget är ännu bestämt.

Sommaren har också inneburit flera frilansjobb, både före Åkeri & Entreprenad samt tidningen Hemträdgården. Roligast var personporträttet på Torbjörn Sundh, killen som kom underifrån med ett gediget motorintresse och slåss med de stora åkeridrakarna i Umeå. Hans slogan Det blir bäst så känns oslagbart träffsäker. Även om många säkert har synpunkter på honom som person, arbetsgivare och entreprenör. Vi känner varandra lite sen gamla tider, och det kändes som att ränderna satt kvar 🙂

Även besöket i Bolidens Kristinebergsgruva gav mersmak. För den som inte varit där är det nästan obegripligt att förstå känslan av ett samhälle i miniatyr, det var ett fantastiskt roligt reportage att göra. Och kanske skulle jag ha satsat på åkeri/anläggningsbranschen istället?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s